weight-loss-surgery-icon
Гастроентеролошка проточност

Во операцијата на гастроентеролошка проточност, значајен дел од стомакот се отстранува и се создава помал стомак во форма на цевка. Ова го намалува капацитетот за јадење, олеснувајќи го губењето на тежина.

Гастроентеролошки балон

Гастроентеролошкиот балон е нехируршка опција за намалување на тежината, каде што се става инфлатабилен балон во стомакот привремено. Ова поттикнува чувство на ситост, помагајќи на луѓето да контролираат апетитот и да губат тежина.

Ревизионална баријатричка хирургија

Ревизија на гастроентеролошката хирургија се однесува на оперативен постапок кој го прилагодува или модифицира претходната хируршка интервенција за намалување на тежината. Ова се прави за решавање на компликации, зголемување на резултатите или адаптирање на потребите на пациентот кои се менуваат.

Гастроентеролошка рута

Гастроентеролошка рута операцијата вклучува создавање на мал пушење на врвот на стомакот и спојување директно со тенкото црево. Ова го менува варењето и води до намалување на внесот на храна и апсорпцијата на хранливите материи, што помага во намалувањето на тежината.

Шишење на тежината со хируршка интервенција во Турција

Вие сте еден чекор поблиску до отстранување на тежината и имање на телото што заслужувате!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
[njwa_button id="391"]
Видеа

Отзиви од пациенти

Нашиот објект

Болница и хотели

Акредитирани сертификации
Accredited Certifications

Нашиот партнери имаат меѓународни акредитативни сертификати.

the-joint-commission-hospital-accreditation

JCI

iso

ISO 15189

tse

TSE

Нашиот специјалист

Запознајте се со нашиот тим на експерти

Нашата екипа на специјализирани професионалци поседува широко искуство во различни области. Нашиот тим на експерти во области како здравство, технологија, консултантство и многу други, е овде за да ви обезбеди најдобра можна услуга. Ние сме задоволни да ви ги претставиме членовите на нашиот тим кои ќе одговорат на вашите прашања, ќе ви нудат насоки и ќе понудат прилагодени решенија за да ги задоволиме вашите потреби.

Vahid Mutlu

Prof.Dr
Obesity and Metabolic Surgery

doc-dr-omer-uslukaya

Omer Uslukaya

Assoc. Dr.
Obesity and Metabolic Surgery

Фотографии пред и по операцијата

Животот се менува со нас

Ожеснетоста, предизвикана од прекумерната тежина, е болест која треба да се земе сериозно поради многу здравствени проблеми. Во медицинскиот свет се развиени алтернативни решенија за луѓе кои обиделе да ја намалат својата тежина преку диета и вежба, но неуспешно. Операцијата на гастроентеролошка проточност е важен метод за третман на ожеснетоста кој се користи денес.

Сè вклучено пакет

Контактирајте ме

Ако ви треба било каква информација, ве молиме контактирајте не!

weight-loss-surgery-contact

Не губете го вашето скапоцено време повеќе; стапете на патека на самооткривање и разоткријте обновена верзија на себе си која никогаш не сте знаеле дека постои!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.